Почетна Актуелно Стручна пракса – СП Пољопривреда – Источно Сарајево – 2019. година

Стручна пракса – СП Пољопривреда – Источно Сарајево – 2019. година

0
1185

Обавјештавају се студенти II, III и IV године студијског програма Пољопривреда (Источно Сарајево) да су у току љета дужни одрадити стручну праксу.
Одговорни наставници за извођење стручне праксе у Источном Сарајеву су виши асистент Тања Јакишић и проф. др Александра Говедарица – Лучић и они потписују дневнике стручне праксе претходно попуњене од стране студената са мјестом пребивалишта у Источном Сарајеву. Студенти са мјестом пребивалишта у Источном Сарајеву стручну праксу одрађују на огледном пољу Факултета (пластеник).
Према правилнику о стручној пракси, студенти са мјестом пребивалишта ван Источног Сарајева стручну праксу могу одрадити: у пољопривредној апотеци,  на пољопривредном добру, плантажи итд. Њихов претходно попуњен дневник стручне праксе потписује руководилац организације у којој је стручна пракса одрађена.
Образац за обављање стручне праксе студенти преузимају на линку Правилник за обављање стручне праксе који се налази у склопу линка Документи. 
Попуњен и потписан дневник стручне праксе студенти су дужни доставити на увид Студентској служби приликом уписа у школску 2019./2020.  годину.